Les Eaux Diamantees : the new eau de parfum by Vanessa Tugendhaft

De roos en de diamant staan altijd centraal bij de Belgische juwelenontwerpster Vanessa Tugendhaft. Delicaat neergelegd op een draadje of deze keer in een parfumflesje !

Vrouwen zullen zich laten verleiden door drie wervelwinden van sensuele en bedwelmende geuren met oosters basisnoten van zacht hout, witte musk en grijze amber, overheerst door bergamot. Les Eaux Diamantées van Vanessa Tugendhaft bestaan in drie versies : Or Blanc, Or Jaune en Or Rose.

Bovenop zijn “Les Eaux Diamantées” bedeeld met een prachtige schat : La Rose, intussen een must have onder de fijne juwelen, schuilt in elke fles. Eenmaal het parfum op is, wordt La Rose , een roos in goud en diamant, die op de bodem van het flesjes is gegrift, in de ateliers van Vanessa Tugendhaft op delicate wijze van het glas losgemaakt en vervolgens op een draad of ketting gezet, als halsketting of armband. Je hebt ineens 2 cadeaus in 1 keer … een lekkere parfum & een prachtig juweel nadien !

Perfect idee voor onder de kerstboom …

Te koop vanaf november!

www.vanessa-tugendhaft.com