NEW: Limited Edition Bags Clio Goldbrenner & Vanessa Tugendhaft, now available!

September 9, 2012  |  ,

Het mooie elan van Clio Goldbrenner kan niet bestempeld worden als een mirakel noch als beginnerssucces: met deze vierde collectie onderstreept Clio Goldbrenner haar vastberadenheid om haar merk te vertalen naar langdurig succes. De onmiskenbare persaandacht en de succesvolle verkoop van Clio Goldbrenner, wie het niet aan een sterke intuïtie ontbreekt, hebben deze jonge vrouw letterlijk vleugels gegeven. Ze laat zich onuitputtelijk inspireren door spontane maar goedwillige vrouwen die tegelijk allure en nonchalance uitstralen.

Voor de wintercollectie 2012-2013 gaat ze nog een stap verder in haar veeleisende zoektocht naar pure lijnen en materialen. Sober en elegant, in zeker zin zelfs vanzelfsprekend.De bewerking van het leder werd verder doorgedreven en resulteert in uiteenlopende varianten: soepel, met reliëf, glad, met repen, met slangenprint of krokodillenprint,…

Het kleurenpalet, geënt op aardetinten, pigmentkleuren en warmte, illustreert haar drang om elke collectie van een authentieke twist te voorzien. Back to basics, dat is het uitgangspunt van de nieuwe collectie.